Anunt selectie oferte in vederea atribuirii contractului-cadru avand ca obiect servicii pentru organizare evenimente

Fundatia Centrul Parteneriat pentru Egalitate organizeaza o selectie de oferte in vederea atribuirii contractului-cadru avand ca obiect servicii pentru eveniment (cazare, masa si sala) necesare organizarii cursului de formare profesori din cadrul proiectului SCOP: Solidaritate in Comunitate = Oameni mai Puternici.

Pentru mai multe informatii, va rugam accesati anuntul publicitar:

3.1 Cerere de oferte servicii organizare curs formare

3.2 Centralizator preturi servicii organizare curs formare

…………………………………………………………

SCOP este un program de educatie civica adresat adolescentilor cu varstele cuprinse intre 14 si 16 ani din comunitati urbane mici (sub 30.000 de locuitori) din judetele Buzau, Calarasi, Dambovita, Giurgiu si Teleorman. Proiectul isi propune ca tinerii sa fie mai implicati in propria comunitate, constienti de rolul lor in schimbarea in bine a comunitatii, de drepturile lor ca cetateni si cu o capacitate sporita de a utiliza critic produsele mass media si de a cunoaste si folosi resursele comunitare locale.

Proiectul este derulat de CPE- Centrul Parteneriat pentru Egalitate in parteneriat cu Asociatia de Ajutor Amurtel si beneficiaza de o  finantare in valoare de 99985 euro, prin programul Active Citizens Fund Romania, finantat de Islanda, Liechtenstein si Norvegia prin Granturile SEE  2014-2021. Continutul acestui website nu reprezinta in mod necesar pozitia oficiala a Granturilor SEE si Norvegiene 2014-2021; pentru mai multe  informatii accesati www.eeagrants.org. Informatii despre Active Citizens Fund Romania sunt disponibile la www.activecitizensfund.ro.

shares