';
Image module
Image module

Adresa: Strada Drumetului, nr. 2A, sector 3, Bucuresti
E-mail: info@cpe.ro
Tel: 0314 273 499 / 0723 221 196
Fax: 0314 273 498

Fii voluntar /voluntara!

Daca vrei sa ne ajuti si vrei sa afli mai multe detalii despre cum ai putea sa te implici in activitatea noastra, scrie-ne la info@cpe.ro.

Doneaza 3,5% pentru mamele brutarese de la Brutaria MamaPan

Pana pe 25 mai, ai sansa de a directiona 3,5% din impozitul pe venitul tau catre o cauza in care crezi. Este gratuit si ai ocazia sa sprijini o initiativa sociala care are nevoie de ajutorul tau!

Brutaria MamaPan este o intreprindere sociala, infiintata de CPE – Fundatia Centrul Parteneriat pentru Egalitate in 2015, unde lucreaza mame aflate in situatii dificile de viata. Produsele brutariei sunt facute doar din ingrediente naturale, fara coloranti, aditivi sau adaosuri artificiale.

Brutaria MamaPan nu are ca scop profitul, ci sprijinul acelor persoane din comunitate care se confrunta cu dificultati. De aceea, nu doar angajatele noastre provin dintr-un grup vulnerabil, ci si parte din produsele noastre sunt donate unor familii defavorizate.

Ce se va intampla cu banii tai daca alegi sa directionezi 3,5% din impozit catre Brutaria MamaPan?

• Mamele angajate vor continua sa aiba un salariu decent, care sa le permita sa le ofere copiilor lor o viata mai buna;
• Vom putea continua sa donam paine si produse de patiserie catre familii defavorizate, catre centre care au in grija grupuri vulnerabile.
• Copiii si parintii din comunitate vor avea in continuare la dispozitie paine si produse de patiserie gustoase, preparate cu ingrediente 100% naturale, dupa retete traditionale si fara adaosuri care sa le puna in pericol sanatatea;
• Vom putea crea noi locuri de munca pentru femei aflate in dificultate

Vrei sa ne ajuti? Directioneaza catre MamaPan cei 3,5% din impozitul pe venit!

Intra aici https://redirectioneaza.ro/fundatia-cpe-centrul-parteneriat-pentru-egalitate, completeaza cu datele tale si declaratia ajunge direct la noi. Totul dureaza mai putin de 1 minut.

Sau:

Pasul 1: Descarca declaratia 230, completate cu datele Fundatiei Centrul Parteneriat pentru Egalitate.
Pasul 2: Completeaza Declaratia cu datele tale si semneaza-te. Nu iti face griji daca nu stii suma care reprezinta 3,5% din impozitul platit, aceasta va fi calculata de Administratia Financiara.
Pasul 3: Trimite-ne-o scanata pana pe data de 25 mai prin e-mail la contact@mamapan.ro si ne ocupam noi. Sau o poti depune la administratia financiara de care apartii, personal sau prin posta, cu confirmare de primire.

Orice suma redirectionata prin 3,5% catre noi, este binevenita si ne ajuta sa mergem mai departe, sustinand mamele brutarese!