';
Image module
Image module

Adresa: Strada Drumetului, nr. 2A, sector 3, Bucuresti
E-mail: info@cpe.ro
Tel: 0314 273 499 / 0723 221 196
Fax: 0314 273 498

Doneaza pe Bursa Binelui pentru Brutaria MamaPan

Doneaza pe Bursa Binelui pentru Brutaria MamaPan

Puteti dona pentru a sustine locul de munca ale mamelor de la Brutaria MamaPan pe pagina proiectului de pe Bursa Binelui: https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Brutaria-MamaPan

Brutaria MamaPan este un proiect de economie sociala, in care lucreaza mame singure sau mame care au mai mult de 2 copii.
Am pornit in acest proiect de la nevoia de a oferi sprijin mamelor singure, cu risc de excluziune sociala si din dorinta de a crea un produs natural, viu, ca pe vremuri pe care sa il putem oferi in mod responsabil comunitatii. Brutaria produce paine si produse de patiserie modelate manual, cu maia naturala, fara drojdie, conservanti si amelioratori.
MamaPan are si un program de donatii zilnice pentru familii in dificultate si copii din centre de zi, pe care il implementam cu ajutorul Kaufland Romania.

Articole externe

https://adevarul.ro/news/societate/cum-s-a-nascut-afacerea-mamapan-brutarie-sociala-angajeaza-doar-mame-vinde-paine-maia-1_569233d537115986c6554248/index.html

Scopul proiectului

Femeile vulnerabile social isi gasesc si isi pastreaza cu dificultate un loc de munca. Scopul proiectului este (re)integrarea socio-profesionala a 3 femei aflate in situatii de vulnerabilitate sociala (mame singure/cu mai multi copii, femei de etnie roma, femei peste 45 de ani) care vor fi angajate in cadrul brutariei timp de un an.

Cui donez?

Beneficiarele vor fi 3 femei aflate in situatii dificile de viata, cu risc mare de excluziune sociala, care isi gasesc cu dificultate un loc de munca – mame care isi cresc singure copiii sau mame cu mai mult de 2 copii in intretinere, femei de etnie roma, femei peste 45 de ani, fara calificare profesionala, care locuiesc in Bucuresti sau in localitatile din apropiere.

De ce sa donez?

Accesul la un loc de munca adaptat situatiei particulare a mamelor singure si a femeilor cu mai multi copii reprezinta prima solutie pentru a evita marginalizarea acestora. Oferind salarii decente, un mediu de lucru prietenos, un program de lucru atipic pentru domeniul panificatiei, ca sa permita angajatelor sa-si gestioneze problemele din familie, brutaria MamaPan a schimbat in bine pana acum viata a 7 femei si ne dorim ca numarul lor sa creasca.

Comments
Share
Silvia Burcea

Leave a reply